Koostisosad

400 ml vahukoor 35%
2 tavalist tassi täis piima ja 3 tassi suhkurt


Valmistamine

  1. Aseta väike kastrul tasasele tulele. Vala sinna vahukoor, suhkur ja piim. Hakka vaikselt vispliga segades kuumutama. Seda tuleb teha umbes tund. Kui näed, et segu on paksenenud ja kergelt pruunikas ning lõhnab nagu komm, ja venib nagu iiris, siis ongi valmis.
  2. Vala segu soovikohastesse kommivormidesse. Kommivormid peavad kannatama kuuma.

Loe lähemalt https://toidutare.ohtuleht.ee/936961/koorekommid

Tegelikult oli see meie teine koorekommi tegu, kuid seekord kukkus välja paremini ,kui esimesel korral. Seekord on erinevus selles, et on kuldsemat tooni va venivad, nagu päris nostalgilised iirised. Hammaste küljest ka lahti ei tule.

Seepsee on see õige nostalgiline maitse 😉 Jeii!

Autor

Kirjuta kommentaar