Eks ole, kah, asi mida nüüd võrrelda😀 Aga minu jaoks, maitsevad koorekommid, mida oma koduköögis keedetud, ja hoolega segatud, vormi tahenema valatud, kuubikuteks lõigutud ja taldrikule, ootele seatud, palju paremini, kui ükskõik mis muu maius, poeriiulilt.

Aga SEE pumatikomm, on nostalgilise mekiga, juba lapsepõlvest. Kuigi, ausalt öeldes, oli ja on siiani, päris magusalt vänge kraam. Üle ühe, magustamata kohvi või tee kõrvale talub ära, aga sellist maiustamist, kus võtad, naudid ja märkamatult oi- kes mu kommid ära sõi- ei ole.

Aga, mis mulle silma jäi. Siinsamas karbi taga.

Koostisosades, on suhkur, koor ja palju muud. Kodukootud koorekommid, sisaldavad ainult koort, suhkurt, seega mõnikord vähem on rohkem.

Minu maitsemeele, paneb vaieldamatult rõõmustama koorekomm. Samas, maitsed on erinevad ja nende üle ei vaielda. Samas, koorekomme Väikestest väänikutest x5 st, sööb vaid üks ja ülejäänud neli, ei hooli ei koorekommist ega pumatikommist.

Maris Gildeni präänikud, on aga oi oi, kui head ja nendega on selline naljakas lugu, et kui avad paki, istud teleka ees, või teed öösel tööd, arvuti taga, siis vägagi tihti, väga ruttu, kobavad sõrmed tühjas pakis ringi ja tekib mõte, et – oi! Kes mu präänikud ära sõi? 😂

Autor

Kirjuta kommentaar