Sel aastas, kui käisime Jõgeva Treffil, sattusin maitsma kahe kokapoisi friikartuleid ja kana popkorni. Hommikusööki, mina sealt ei ostnud, aga kuulu järgi, maitses ka see hästi. Kuid, õhtul, me tegelikult läksime algselt küsima, et kas neil äkki ka õhtusemal ajal putru leidub. Saime küll eitava vastuse, kuid kohe pakuti, et alternatiivina, pakuksid nad hoopis friikartuleid, ilma maitseaineteta, et siis saab väike põnn neid kenasti süüa. Nojah, mõtlesin mina pettunult, friikaid saab ka ju mujalt.

Ei saa. Ausalt. Mitte selliseid. Ja friikateks, neid nimetada on patt. Sest midagi maitsvamat (ilma maitseainetetagi) ma tol õhtul ei saanudki. Ups. Sain küll kana popkorn 😀

Järgmisel hommikul, sain ka veel viimase portsu oma uut lemmikut. Ausalt, seda tegijat, tuleb tunnustada ja soovitada.

Kes on kakskokapoissi?

Kaks pikaajalise kogemusega kokka soetasid toitlustusauto 2015 kevadel, et pakkuda klientidele veidi teistmoodi cateringiteenust. Mobiilne köök sisaldab kõike vajalikku salatite, kookide, praadide, burgerite, wokiroogade, supi ja muu valmistamiseks, alustades gaasipliidist ja gaasigrillist ja külmikutest lõpetades fritüüri ning espressomasinaga.

Nende eeliseks ongi mobiilsus ja kiirus – tulevad kohale, valmistavad toidud ning võivad neid pakkuda otse läbi luugi nagu Ameerika filmis. Samamoodi kiirelt käib asjade kokkupanek ja lahkumine, segamata kliente ning vajamata eraldi kööki ja töötasapindu.

Talvisel ajal on põhirõhk suppidel ja soojadel jookidel, suviti soovitakse enamasti pannkooke, tervislikke käsitsivalmistatud burgereid ning suupistevõileibu, aga ka karrit riisiga, Itaalia panini’sid, Mehhiko täidetud tortillasid ja burritosid. Kaks Kokapoissi vaadata raamidest väljapoole ning suudavad vastu tulla iga kliendi soovile.

Põhirõhk on kvaliteetsel toidul, mis valmistatakse sisuliselt kliendi silme all kohapeal. Külmutatud toorainet nad ei kasuta, burgerite kotletid tehakse veiselihast, saiakesed tulevad otse pagariärist. Olenevalt menüüst ja söögiaja pikkusest suudavad nad ära teenindada 100-150 inimest.

Infot leiab www.kakskokapoissi.ee

Autor

Kirjuta kommentaar