Meil anti eesti keele tunnis üles üsna huvitav koolitöö projekt – koostada kamba peale üks ajaleht. ma paraku puudusim ja olen ainuke poiss tüdrukute grupis. Kellel ilmselt pole sooja ega külma, kas ma olen või mida ma teen. Mõtlesin, et peaks üldse grupist lahku lööma ja oma ajalehe proovima eraldi koostama. Seni, kuni me seda teistele suuliselt esitama ei pea, seni kõlab see nagu päris hea plaan. Ei taha küll, mingit tüdrukute meigitoodete tootetutvustust ajalehes kajastada. Pigem, peaks see olema midagi sisukamat, kuid jällegi. Mind polnud õigel ajal koolis ja tüdrukud on juba pool tööd ära teinud. Nõme.

Otsustasin, et uurin internetist mitmete teiste koolide kodulehtedel olevaid koolilehti ja homme käin raamatukogus, uurimas lastele mõeldud Postimehe uusi eksemplare, siis ma mõtlen natuke nähtu üle ja paneksin oma ajalehe kava kokku. Ja siis mõtlen, mida see ajaleht kajastama peaks. Kas teeme tava väljaande või hoopis eriväljaande. Massist võiks nagu kohe erineda : )

Aga lõpuks ometi, midagi lahedat nokitsemist.